Simpsonovi ostaju bez jednog "legendarnog" lika

Producenti serije „Simpsonovi“ planiraju da „ubiju“ jedan od legendarnih likova iz ove crtane serije. Poslednji put to se desilo 2000. godine, kada je stradala Mod, žena Neda Flandersa.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 01.10.2013.

20:09

Default images

Izvršni producent serije Al Džin otkrio je svoje planove prilikom telefonskog razgovora povodom 25. sezone Simpsonovih, piše "Canada Sun Times".

„Daću vam trag. Glumac koji tumači lik koji je u pitanju dobio je nagradu Emi za to, ali neću da kažem koji lik je u pitanju“, izjavio je.

Ovaj trag i nije od prevelike pomoći pošto je do sada 25 glumaca dobilo Emi nagradu za likove iz ove serije. Glumci Dan Kastelaneta i Henk Azarija, najpoznatiji kao Homer i Apu, svoje glasove pozajmili su brojnim likovima iz serije i tokom godina dobili su nekoliko Emija.

Kod kladioničara, najbolje se kotiraju da "odu" pomoćnik Bob, a prate ga Deka Simoson i Klovn Krasti.

Takođe, potvrđeno je da će na kraju 25. sezone biti "preklapanja" sa drugom serijom istih autora - "Futuramom".

Sve matematičke tajne Simpsonovih u jednoj knjizi

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: