Ne dobija samo Joda film

Fanovi "Zvezdanih ratova" još su u stanju blaženstva (bar neki od njih) posle objave da se spremaju tri nova filma, a sledi još dobrih vesti – najavljeni su i "spinofovi" koji neće pratiti glavnu radnju.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 06.02.2013.

15:40

Default images

Ljubitelji Imperije, pobunjenika i Sile, nestrpljivo čekaju Epizodu 7, prvi od tri najavljena nastavka franšize, a sada mogu da se nadaju i samostalnim filmovima takođe. Dizni, koji je kupio Lukasfilm prošle godine za 4 milijarde dolara, planira da "spin-off" filmove bazira na likovima iz "Star Wars" univerzuma.

Izvršni direktor Diznija, Bob Iger, rekao je da su glasine da se spremaju i pojedinačne filmske priče "Zvezdanih ratova" – tačne i da Dizni radi "na nekoliko naslova" koji nisu deo sage...

On je rekao da će Epizode VII, VIII i IX biti završene tokom šest godina, počevši od 2015, kao i da će samostalni filmovi biti rađeni u isto vreme. Takođe je najavio da će na scenarijima raditi Sajmon Kinberg i legendarni Lari Kasdan.

64-godišnji Kasdan, napisao je "Epizodu V: Imperija uzvraća udarac" i "Epizodu VI: Povratak Džedaja", a napisaće i biti producent Epizoda VIII i IX.
39-godišnji Sajmon Kinberg, poznat je po filmovima "Gospodin i gospođa Smit", "X-Men: The Last Stand" i pisaće scenarije za Epizode VIII i IX sa Kasdanom.

Na društvenim mrežama je odmah počelo sa spekulacijama koji likovi će dobiti svoje filmove: Boba Fet je favorit mnogih fanova, a odmah iza njega je Joda. Ko je vaš favorit i ko zaslužuje da dobije svoj film – recite nam u komentarima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: