Novak u filmu "Plaćenici 2"

Prvi reket sveta Novak Đoković debitovaće kao glumac malom ulogom u novom filmu Silvestera Stalonea "Plaćenici 2", koji se snima u Bugarskoj, saopštio je bugarski studio Nu Bojana films.

Kultura

Izvor: Beta

Sreda, 30.11.2011.

16:17

Default images

"Đoković je u utorak prvi put učestvovao u snimanju nekog filma. On ima ulogu, malu, ali ne beznačajnu, u 'Plaćenicima 2', u kojima igra samog sebe", kazao je Frans presu Dimitar Derelijev iz studija Nu Bojana.

Film "Plaćenici 2", čiji je budžet od 100 miliona dolara, snima se u Bugarskoj od septembra, a snimanje će trajati do sredine decembra.

Srpski teniser je zbog snimanja u Bugarskoj proveo nešto duže od jednog dana.

Film, za koji je Stalone napisao i scenario, u bioskope će stići u avgustu 2012. U njemu, pored Stalonea, igraju brojne akcione zvezde - Arnold Švarceneger, Brus Vilis, Džet Li i Žan-Klod Van Dam.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: