Spilbergov novi film stiže u martu

Novi filmski spektakl Stivena Spilberga, epska avantura pod imenom “Ratni konj“, imaće svoju premijeru u bioskopima širom sveta u martu 2012. godine, najavio je srpski distributer “Taramount".

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 06.10.2011.

13:48

Default images

“Ratni konj“ je epska avantura za publiku svih uzrasta, čija se radnja odvija na predivnim predelima ruralne Engleske i Evrope za vreme prvog svetskog rata.

Film počinje pričom o izvanrednom prijateljstvu između konja po imenu Džoi i mladića Alberta koji će ga pripitomiti i izdresirati. Kada ih na silu razdvoje, film će pratiti neverovatno putovanje ovog konja u toku rata, koji će menjati i inspirisati živote ljudi koje će sretati – od britanske konjice, nemačkih vojnika do francuskog farmera i njegove unuke – pre nego što priča dostigne svoj emotivni vrhunac u srcu ničije zemlje.

“Prvi svetski rat je doživljen kroz putovanje ovog konja – jedne odiseje radosti i tuge, strastvenog prijateljstva i velike avanture. “Ratni konj“ je jedna od najboljih priča o prijateljstvu i ratu – uspešna knjiga je pretočena u izuzetno uspešan pozorišni hit koji stiže na Brodvej sledeće godine. A sada dolazi na velika platna u epskoj adaptaciji jednog od najvećih reditelja filmske istorije“, piše u sinopsisu filma.

Scenaristi ovog spektakla iz studija “Drimworks“ su Li Hol i Ričard Kertis, a glavne uloge u filmu tumače, Emili Votson, Dejvid Tjulis, Piter Mulan, Nils Arestrup, Tom Hidleston, Džeremi Irvajn, Benedikt Kumberbač, Tobi Kebel.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: