Utorak, 03.11.2009.

19:20

Atheist Rap besplatno na internetu

Novi album novosadske grupe Atheist Rap "Priče matorih pokvarenjaka" je od 30. novembra dostupan za besplatno preuzimanje sa interneta..

Izvor: B92

Default images

Atheist Rap su saopštili da su se odlučili na ovakav potez "u znak zahvalnosti publici na podršci tokom jubilarne turneje", na kojoj je bend proslavio 20. rođendan ovogodišnjim brojnim koncertima po bivšoj Jugoslaviji.

Jedan od medijski najispraćenijih koncerata bio je junski u Novom Sadu, gde im je specijalni gost bio kanadski glumac Rob Stewart, poznat po ulozi detektiva Nika Slotera iz kriminalističke serije "Tropska vrelina".

Kako je najavljeno, istovremeno sa internet izdanjem, Studentski kulturni centar Novog Sada objaviće album "Priče matorih pokvarenjaka" na CD-u, koji će imati nekoliko bonus pesama.

Album se možre besplatno preuzeto sa njihove internet stranice www.atheistrap.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Kosovo

Otpriznaće tzv. Kosovo?

Nekadašnji ambasador Srbije u Mađarskoj Rade Drobac ocenio je da zvanična Budimpešta zna koliki značaj Srbija pridaje Kosovu i ukoliko joj se ukaže prilika - neće propustiti da povuče odluku o priznanju.

12:50

17.6.2024.

19 h

Svet

Putine, ponižen si

Tri ruska sistema zemlja-vazduh koja je trebalo da štite Krim uništena su za svega nekoliko minuta u baražu projektila američke proizvodnje.

7:52

17.6.2024.

1 d

Podeli: