Madona u Berlinu, na leto u Budvi

Popularna američka pevačica i glumica Madona predstavila je 13. februara na festivalu u Berlinu svoj prvi film u svojstvu rediteljke naslovljen "Filth and Wisdom".

Izvor: Tanjug, Beta

Četvrtak, 14.02.2008.

11:59

Default images

To je priča o troje mladih koji žive u Londonu i pokušavaju da ostvare svoje snove. Film u nekim fragmentima govori o početku karijere same autorke.

"Jedna o tema koje istražujem u filmu je borba sa teškoćama i kada razmišljam o počecima moje karijere mogu da se setim tih teških trenutaka kao da je bilo juče", izjavila je Madona na konferenciji za štampu kojoj su prisustvovali i glumci iz filma, prenose agencije.

Madona se zadovoljila da u tom ostvarenju prvobitno zamišljenom u formi kratkometražnog filma, ostane iza kamere i ne pojavi se ni u jednoj sceni.

To joj je omogućilo da projektuje svoje viđenje, ali je ipak postojao i jedan problem.

"Nedostajala mi je jedna mala stvar, odnosno to unutrašnje olakšanje koje ne osećate ako sami ne glumite. Morala sam dakle da se prilagodim činjenici da radim samo svojom glavom", navela je ona.

Upitana da kaže nešto više o svojoj profesionalnoj budućnosti, Madona je kazala da i dalje želi da povezuje muziku i film.

"Imam veliku želju da se i dalje bavim muzikom i da snimim još filmova. I jedno i drugo mi se zaista veoma dopada", odgovorila je ona.

Madonin režiserski prvenac "Filth and Wisdom" prikazan je van konkurencije za Zlatnog medveda, a pop pevačica je najavila učešće njenog ostvarenja i na festivalu u Kanu.

Inače, kako su prenele domaće novinske agencije opština Budva u Crnoj Gori najavila je da će popularna pevačica nastupiti na plaži Jaz krajem ovog leta.

Pregovori o dovođenju Madone kojima je koordinirao potpredsednik Demokratske partije socijalista Crne Gore Svetozar Marović trajali su dva meseca, a iz opštine navode da menadžerski tim pevačice tek treba da usaglasi sve pojedinosti oko održavanja ovog spektakla.

Nezvanično se pominje da će Madona od koncerta u Crnoj Gori inkasirati pet miliona dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: