Ponedeljak, 28.06.2021.

10:59

Novo upozorenje RHMZ FOTO

Republički hidrometeorološki zavod Srbije na svom sajtu postavio upozorenje za Srbiju, koje se odnosi na dane pred nama.

Izvor: B92, Tanjug

Novo upozorenje RHMZ FOTO
Ilustracija/Depositphotos/VladisChern

Naime, kako stoji na sajtu RHMZ, izdato je upozorenje za 29.6. i 30.6. zbog veoma visokih temperatura, koje će se dići i na 38. podeljak.

Za te dane upaljen je narandžasti meteo-alarm za celu teritoriju Srbije.

Za utorak se prognozira da najniža temperatura bude od 14 do 23 C, a najviša od 35 do 38 C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

I u Beogradu suncano i veoma toplo. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni. Najniža temperatura 23 C, a najviša 37 C.

Izgledi vremena za sedama dana - do 6. jula: U sredu pretežno sunčano i veoma toplo sa maksimalnom temperaturom od 35 do 38 C.

U četvrtak osveženje za pet do osam stepeni, a zatim do kraja perioda najviše vrednosti uglavnom od 27 do 30 C, uz promenljivu oblačnost i sporadičnu pojavu kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom.
Screenshot RHMZ

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: