Snežno nevreme besni u regionu, pahulje i u Srbiji VIDEO

Posle snežnog talasa i nevremena koji je zahvatio region saobraćaj se odvija po zimskim uslovima i otežano, javljaju lokalni mediji.

Izvor: B92

Nedelja, 04.02.2018.

10:10

Snežno nevreme besni u regionu, pahulje i u Srbiji VIDEO
Foto: Tanjug/STA

U Hrvatskoj su prohodni svi putevi, a zbog ugaženog snega na kolovozu jutros se sporije saobraca na deonicama u zapadnim i severozapadnim delovima Bosne i Hercegovine.

Slab sneg pada u Lici, a magla mestimično smanjuje vidljivost na putevima u Gorskom kotaru i središnjoj Hrvatskoj, javlja Index.hr.

Magla smanjuje vidljivost duž puta Rijeka - Zagreb, a zbog niskih temperatura moguca je poledica, navodi Index.hr.

Zbog obilnih snežnih padavina u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini došlo je juče do pometnji u saobraćaju, u obe države su pojedina mesta ostala bez vode i struje, dok u Crnoj Gori nevreme besni već dva dana i izaziva velike probleme u saobraćaju.

Zbog snega u Gorskom kotaru, Lici, Slavoniji, hrvatskom primorju, kao i središnjoj i severozapadnoj Hrvatskoj saobraćaj se odvijao otežano, a na pojedinim deonicama je obavezna zimska oprema.

U Srbiji će u nedelju biti oblačno i hladnije vreme, na planinama sa snegom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U ponedeljak i utorak ujutru slab mraz, tokom dana oblačno i suvo vreme. U noći ka sredi naoblačenje sa kišom, na planinama sa snegom.

Do kraja sedmice oblačno sa snegom na planinama, u nižim predelima sa kišom ili snegom.
Foto: Tanjug/STA

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: