Završeno suđenje po tužbi Radulovića protiv Vučića

Danas završeno suđenje po tužbi predsednika pokreta Dosta je bilo Saše Radulovića protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Izvor: B92

Petak, 26.01.2018.

10:47

Završeno suđenje po tužbi Radulovića protiv Vučića
Ilustracija: Thinkstock

Radulović je vučića tujžio zbog Vučićeve tvrdnje da je Radulović u vreme kada je bio ministar privrede novinarima BIRN-a dao ugovor izmedju države, JAT-a i Etihada završeno je danas. Lider DJB se nada da će sud presuditi u njegovu korist.

On je posle ročišta u Trećem osnovnom sudu u Beogradu rekao da je i novinar BIRN-a Slobodan Georgiev negirao da je Radulović tom mediju dostavio ugovor, a da je on kao ministar poštovao pravila Ministarstva i da nikada nikome nije dao dokumenta u koja je imao uvid.

Radulović je kazao da to što se Vučić danas nije pojavio pred sudom pokazuje da ne mari za zakon i pravila i da samovoljno radi šta hoće.

"Nadam se da će sud imati hrabrosti da donese presudu i da dobijem satisfakciju za neistine koje Aleksandar Vučić iznosi", rekao je Radulović i dodao da njega interesuje samo presuda.

Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović prisustvovao je suđenju kao javnost i da je želeo da da podršku pokušaju zadovoljenja pravde i istine.

Obradović je rekao da je slučaj važan jer će se videti da li će sud stati na stranu oštećenog građanina ili suditi u strahu od predsednika države.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: