Uhapšena dva Srbina u Banjaluci po poternici Interpola

Policija u Banjaluci uhapsila V.T. (39) i B.P (29) iz Sremske Mitrovice za kojima je raspisana međunarodna Interpolova poternica zbog pokušaja ubistva u Srbiji.

Izvor: B92

Utorak, 23.01.2018.

11:17

Uhapšena dva Srbina u Banjaluci po poternici Interpola
Foto: Freeimages.com

Banjalučke "Nezavisne novine" objavile su da je osim ubistva, za njima bila raspisana poternica i zbog ugrožavanja sigurnosti, ali i nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materija u Srbiji.

"Daljim radom, policajci su došli do informacija da su sa njima u društvu i M.M. (32) i Z.K. (50), obojica iz Sremske Mitrovice, koji su takođe pronađeni i uhapšeni, a pregledom njihovog BMW-a pronađeni su predmeti pogodni za izvršenje krivičnih dela", izjavila je portparolka Policijske uprave Banjaluka Marija Markanović.

V.T. i B.P., koji su uhapšeni juče, su posle ispitivanja predati Sudu BiH.

Policija nastavlja istragu kako bi se utvrdilo da li se oni, kao i M.M. i Z.K, mogu dovesti u vezu sa pljačkama izvedenim na području koje je u nadležnosti PU Banjaluka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: