Oblačno i svežije, moguća kiša - do 21 stepen

Vreme u Srbiji će danas biti pretežno oblačno i malo svežije, mestimično sa kišom i ređom pojavom pljuskova sa grmljavinom, saopštio je RHMZ.

Izvor: B92

Nedelja, 24.09.2017.

23:45

Oblačno i svežije, moguća kiša - do 21 stepen
Ilustracija: Thinkstock

Kiša i pljuskovi mogući su uglavnom u centralnim i južnim krajevima.

Jutarnje temperature će biti od devet do 12 stepeni a najviše dnevne od 18 do 21 stepena. Duvaće slab i umeren istoči vetar.

I u Beogradu će biti pretežno oblačno, povremeno sa slabom kratkotrajnom kišom. Jutarnja temperatura će biti oko 12 a najviša dnevna oko 19 stepeni.

Do četvrtka se očekuje pretežno oblačno sa temperaturama oko proseka za kraj septembra. Očekuje se jačanje košave. Od petka pretežno sunčano da bi se u nedelju vratilo naoblačenje.

Biometeorološka prognoza za Srbiju za ponedeljak, 25. septembar

Biometeorološka situacija je relativno nepovoljna za većinu hroničnih bolesnika. Oprez se savetuje astmatičarima i osobama sa povišenim krvnim pritiskom. Reumatski bolovi i promenljivo raspoloženje su moguće meteoropatske reakcije. Učesnicima u saobraćaju se preporučuje dodatna pažnja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: