CG: Uhapšen piroman, izazvao požar koji gori već 17 dana

Cetinjski policajci uhapsili su R.D. (67) iz Danilovgrada zbog sumnje da je 7. jula izazvao požar većih razmera na području Katunske nahije.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 24.07.2017.

21:45

CG: Uhapšen piroman, izazvao požar koji gori već 17 dana
Tanjug

Požar je potom zahvatio sela Bajramovicu, Velestovo, Gornju i Donju Markovinu, nakon čega se proširio na područje opštine Danilovgrad i zahvatio planinu Garač.

Ovaj požar još uvek nije lokalizovan i pričinjena je velika materijalna šteta kako privatne, tako i državne imovine.

Prema podacima Direktorata za vanredne situacije MUP- a požar je trenutno pod kontrolom i ne ugrožava objekte i stanovništvo.

O događaju je obavešten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Cetinju koji je naložio da se ovo lice liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično delo izazivanje opšte opasnosti, prenela je RTCG.

Inače, podgorička policija uhapsila je juče Prela Kalaja (56) iz Albanije zbog sumnje da je zapalio travu i nisko rastinje u Golubovcima i time doveo u opasnost objekte i živote U.D. (44), A.J. (62) i K.D. (48).

Požar je lokalizovan u kratkom roku i na taj način su sprečene veće posledice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: