Južne vesti: Dvostruko ubistvo nastavak rata kriminalaca?

Pucnjava ispred kafića "Pandora" u centru Niša, u kojoj su ubijena dvojica mladića, mogla bi da bude povezana sa brojnim likvidacijama kriminalnih grupa u Nišu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.06.2017.

19:02

Južne vesti: Dvostruko ubistvo nastavak rata kriminalaca?
Tanjug

Akteri obračuna su, prema ranijim novinskim tekstovima, bili direktno umešani u ubistva ili su i sami umalo izbegli da budu žrtve, pišu "Južne vesti".

Njihova imena se u medijima pominju još 2008. godine, kada je u Mokranjčevoj ulici u Nišu aprila 2008. ubijen Marko Pavlović (22), a ranjen njegov brat Miroslav (30).

U grupi mladića koji su u međuvremenu nepravosnažno osuđeni za ubistvo, bio je i Aleksandar Barjaktarević, zvani Saša Ludak (36), koji je u Kliničkom centru preminuo zbog povreda koje je zadobio u pucnjavi.

Prema saznanjima Insajdera, Barjaktarević je za danas imao suđenje za pomaganje u ubistvu u Mokranjčevoj iz 2008.

Isti mladić je septembra 2016. preživeo atentat, ali je ostao bez leve noge. Tada je eksplodirala bomba postavljena pod njegov automobil koji je bio parkiran u Dušanovoj ulici, u centru Niša.

Imena, Barjaktarevića i Žarka Savića Ćente dovode se i u vezu sa kriminalnim obračunima u Beogradu, poput prošlogodišnjeg ubistva u Belvilu.

Podsetimo, Savić i Barjaktarević su ubijeni ranije danas u dvorištu kafića "Pandora", preko puta ulaza u Dečiju biblioteku, u centru Niša. Na njih je pucao napadač koji je odmah zatim motorom pobegao.

Savić je stradao na licu mesta, dok je Barjaktarević preminuo nešto kasnije u Kliničkom centru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: