Stamatović: Ministarka priprema moje hapšenje

Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović kaže da ministarka Zorana Mihajlović hoće da "Zlatibor otme Zlatiborcima" i da medijski priprema njegovo hapšenje.

Izvor: B92

Petak, 26.05.2017.

15:22

Stamatović: Ministarka priprema moje hapšenje
Foto: B92

Kandidat na proteklim predsedničkim izborima je u saopštenju naveo da Mihajlovićeva pokušava da o njemu u javnosti stvori sliku da je istovremeno "lokalni šerif i kauboj, Čaruga i kriminalac, i Robin Hud i špijun, i veletrogovac drogom i monstrum".

Stamatović je ministarku nazvao "vođom antisrpskog i antiruskog lobija u Srbiji koji, pod okriljem noći, organizuje rušenje privatne muslimanske bogomolje koju su, Srbiji lojalni, sa Kosmeta proterani, Goranci i Romi, gradili svojim sredstvima, a paralelno se pravi ćorava na to što režimski muftija Zukorlić zida čardak ni na nebu ni na zemlji usred Novog Pazara".

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović je ranije izjavila da predsednik Opštine Čajetina Milan Stamatović ne želi da sačuva Zlatibor već "svoj rezervat divlje gradnje i preti da će ga braniti do poslednjeg nelegalnog kvadrata".

"Stamatović je konačno je pokazao svoje prave namere pretnjom da će građani zapadne Srbije pružiti otpor nameri Vlade Srbije da Zlatibor sačuva od dalje nelegalne i nekontrolisane gradnje", navodi se u saopštenju ministarke.

Ona je ocenila da Stamatović "ne želi da naša deca, unuci i svi građani Srbije uživaju u lepotama i čarima Zlatibora".

"Ono što plaši Stamatovića raduje čitavu Srbiju. Stamatović poziva da se sačuva njegovo pravo da i dalje uništava Zlatibor i da tako uništi svu dedovinu i očevinu naših građana. Pitam Zlatiborce, hoće li da im deca šetaju po uređenoj i čistoj planini ili da se provlače između zgrada i kućerina sumnjivih investitora! Onih čije se poreklo novca ne zna i koji prljavim novcem od droge i kriminala i grade po Zlatiboru", zapitala je Mihajlović.


Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: