Četvrtak, 11.05.2017.

09:13

Putin o Komiju: Šta mi imamo s tim, odoh da igram hokej

Predsednik Rusije Vladimir Putin nije bio previše zainteresovan da prokomentariše nedavnu smenu direktora FBI Džejmsa Komija.

Izvor: B92

Putin o Komiju: Šta mi imamo s tim, odoh da igram hokej
Foto: Gettyimages

Putin je ostao iznenađen pitanjem da li će odluka predsednika SAD Donalda Trampa o smeni Komija da utiče na bilateralne odnose Moskve i Vašingtona.

Novinarka CBS-a Elizaber Palmer sačekala je Putina u Sočiju pre nego što je on stao na led i odigrao amatersku hokejašku utakmicu.

“Ne, to nikako neće uticati na odnose. Nemojte se ljutiti, molim vas, ali vaše pitanje mi izgleda blesavo. Mi nemamo ništa sa tim. Predsednik Tramp deluje u skladu sa Ustavom i zakonima“, rekao je Putin.

“Šta mi da radimo? Vidite, ja ću da igram hokej“, dodao je ruski lider.

Bela kuća je u sredu saopštila da je Donald Tramp poslušao preporuku saveznog tužioca i smenio direktora FBI Džejmsa Komija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

14 h

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: