"Nisam želeo ovo, Tramp me je zapanjio, a žena ubedila"

Američki državni sekretar Reks Tilerson je rekao da nije želeo taj posao i da ga je supruga ubedila da prihvati ponudu Donalda Trampa.

Izvor: B92

Sreda, 22.03.2017.

12:54

Getty Images

Bivši šef kompanije Ekson mobajl nije imao prethodno političko iskustvo, ali je skoro dve decenije u bliskim odnosima sa Rusijom.

“Bio sam zapanjen pozivom Trampa. Nisam želeo ovaj posao, nisam tražio ovaj posao. Moja supruga je rekla da treba to da uradim“, rekao je Tilerson.

Istakao je i da je trebalo da ode u penziju posle 40 godina provedenih u službi naftnog giganta.

“Trebalo je da se preselim na ranč i da vreme provodim sa unucima. Trampa nikada ranije nisam sreo, kada me je pozvao, mislio sam da želi da čuje od mene mišljenje o dešavanjima u svetu. Kada me je na kraju razgovora pitao da li želim da budem državni sekretar bio sam zapanjen. Ubedila me je supruga i bila je u pravu. Trebalo je da uradim ovo“, naveo je Tilerson.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: