Jovanović: Insistirati na smeni Miše Vacića

Predsednik LDP Čedomir Jovanović izjavio je da je pojava bivšeg lidera 1389, Miše Vacića u državnim institucijama kompromitacija za čitavu zemlju.

Izvor: B92

Sreda, 28.12.2016.

17:20

Jovanović: Insistirati na smeni Miše Vacića
Foto: Tanjug

On je dodao da je potrebno insistirati na njegovoj smeni.

"Siledžijama nikada nije mesto u politici, pa stoga insistiramo na smeni Miše Vacića, bez obzira da li se on nalazi formalno u džepu direktora Kancelarije za KiM (Marka) Đurića, ili na nekom drugom mestu", rekao je Jovanović novinarima u skupštini.

On je kazao da dolazak Vacića u tu kancelariju ne doprinosi normalizaciji odnosa s kosovskim Albancima, nego je to poruka koja će te odnose radikalizovati.

Jovanović je kazao i da je izbor Miše Vacića možda manevar kojim vlast pokušava da dokaže da se nije promenila i dodao da je to manevar koji ima previsoku cenu.

"Ja mislim da ta vrsta manevra ima previsoku cenu, zato je jako važno insistirati na smeni tog čoveka i na momentalno pozivanje na odgovornost onog ko je mislio da na takav način može da se odnosi Srbija prema KiM", istakao je Jovanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: