Bataljon vojne policije Rusije domarširao do Alepa VIDEO

Bataljon vojne policije Ministarstva odbrane Rusije izveo je marš od avio-baze Hmejmim do grada Alepa.

Izvor: B92

Petak, 23.12.2016.

20:05

Bataljon vojne policije Rusije domarširao do Alepa VIDEO
Screenshot

Vojnici će pomoći lokalnim vlastima u održavanju mira i bezbednosti, saopštio je u petak ruski vojni resor, javlja "Sputnjik".

„Bataljon vojne policije Ministarstva odbrane Rusije je nakon dopunskih priprema na jednom od poligona prebačen avionima Vojno-transportne avijacije u avio-bazu Hmejmim. U ovom trenutku odred je od avio-baze Hmejmim domarširao u grad Alep radi ispunjavanja zadataka u sastavu ruskog Centra za pomirenje neprijateljskih strana“, navedeno je u saopštenju.

Vojna policija u sastavu teritorijalnih odeljenja ruskog Centra za pomirenje štitiće bezbednost saradnika Centra, ruskih deminera, kao i osoblja mobilnih bolnica i humanitarnih konvoja.

Pored toga, vojna policija Rusije pomoći će gradskim vlastima Alepa u održavanju mira i bezbednosti. U bataljonu je između 300 i 400 ljudi, a reč je o motorizovanoj jedinici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: