Ugljanin: Zukorlić je za mene samo bivši muftija

Predsednik SDA Sandžaka Sulejman Ugljanin rekao je da deklaracija o saradnji sa SDPS govori o sazrevanju dve etničke strane i biračkog tela.

Izvor: B92

Sreda, 21.12.2016.

16:39

Ugljanin: Zukorlić je za mene samo bivši muftija

Iako Rasim Ljajić napominje da je jedan od motiva za saradnju s Ugljaninom i Muamer Zurkorlić, lider SDA je u Kažiprstu rekao da ih nije Zukorlić na to naterao.

“Što se mene tiče, on je samo jedan bivši muftija“, rekao je Ugljanin za Zukorlića.

Kako je rekao, dve stranke su napravile dobar osnov, a cilj je da se stvori pozitivan politički ambijent.

“Ovo je stvaranje pozitivne političke klime i investicionog ambijenta“, rekao je Ugljanin i dodao da u pitanju nije samo deklaracija, već sporazum.

On je rekao da se u svim gradovima nakon izbora treba stvoriti stabilnost, kao i da bi sve opštine trebalo da rade na dugoročnim strateškim ciljevima. Međutim, nije precizirao na kakve izbore misli.

Ugljanin kaže da je saradnje sa SDPS bilo i ranije, ali da je sada sazrelo političko telo.

“Svi su pozitivno reagovali na deklaraciju, najbliži saradnici i sa jedne i sa druge strane. Oko tog papira smo se vrlo brzo složili“, naglasio je Ugljanin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: