Nedelja, 25.09.2016.

23:53

Sutra promenljivo oblačno, ponegde sa slabom kišom

Sutra će u Srbiji ujutro biti hladno, sa kratkotrajnom maglom u nižim predelima, a tokom dana promenljivo oblačno sa dužim sunčanim periodima, saopštio je RHMZ.

Izvor: Beta

Sutra promenljivo oblačno, ponegde sa slabom kišom
Foto: Tanjug, arhiva

Ponegde na jugu i istoku moguća je slaba kratkotrajna kiša.

Duvaće slab severni vetar, jutarnja temperatura biće od 4 do 11 stepeni, najviša dnevna od 18 do 22 stepena, navodi se u saopštenju RHMZ.

U Beogradu će preovlađivati promenljivo oblačno vreme sa dužim sunčanim periodima i slabim severnim vetrom. Jutarnja temperatura biće oko 11, a najviša dnevna oko 20 stepeni.

U prvoj polovini naredne sedmice jutra će biti hladna, ponegde sa kratkotrajnom maglom, a tokom dana biće pretežno sunčano.

Maksimalna temperatura u utorak i sredu biće od 20 do 22 stepena, dok će u drugoj polovini sedmice biti osetno toplije.

U Beogradu će preovlađivati slično vreme, ujutro u nižim delovima grada sa kratkotrajnom maglom, a tokom dana uglavnom sunčano. Maksimalna temperatura u utorak i sredu biće od 20 do 22 stepena, a u drugoj polovini sedmice osetno toplije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: