Sreda, 21.09.2016.

14:41

DSS: Zajednički kandidat za predsednika ili naš

Predsedništvo DSS predložilo je Glavnom odboru da ta stranka učestvuje na izborima predsednika Srbije sa svojim kandidatom ako ne bude jedan opozicioni.

Izvor: Beta

DSS: Zajednički kandidat za predsednika ili naš

Kako navode, ukoliko ne bude postignut dogovor o "zajedničkom kandidatu nacionalne opozicije", onda će oni imati svog kandidata.

Predsedništvo DSS je na na sednici, održanoj 20. septembra, jednoglasno odobrilo da se Miloš Jovanović izabere za potpredsednika stranke na sednici Glavnog odbora, koja će se održati 1. oktobra.

Na sednici je doneta i odluka o potvrđivanju svih lokalnih koalicija u gradovima, opštinama i gradskim opštinama u Srbiji, postignutim nakon izbora održanih u aprilu, navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: