Božović: Policija i pravosudni organi da štite građane

Predsednik Gradskog odbora DS u Beogradu Balša Božović zatražio je da policija i pravosudni organi rade svoj posao i štite građane.

Izvor: B92

Utorak, 10.05.2016.

16:21

Default images

On je najavio i proteste zbog dešavanja u vezi s rušenjem objekata u Savamali.

"Pozivamo građane da sutra u 18 sati dođu na protest ispred skupštine grada, jer imaju pravo da znaju šta se dogodilo i ko je rušio pravni poredak Republike Srbije, rušenjem kvartova u centru Beograda", naveo je Božović u saopštenju.

Kako je najavljeno, ako ne budu preduzete neophodne mere, novi protest biće zakazan u subotu, u 13 sati, u Savamali.

"Lične uvrede na moj račun neće promeniti činjenicu da je Aleksandar Vučić danas potvrdio da ne vidi ništa loše u tome što su huligani s fantomkama na glavama maltretirali građane, a policija odbila da reaguje", navedeno je u saopštenju Balše Božovića.

Kako je ocenio, takav stav je poraz države pred bezakonjem i pokazuje da su mafija i huligani jači od državnih institucija.

"Aleksandar Vucic ili stoji iza toga, ili se pred njima povlači. Teško je odlučiti koja je opcija gora", zaključio je predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke Balša Božović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Podeli: