Dačić: Zvao sam Vučića

Predsednik SPS Ivica Dačić izrazio je zadovoljstvo zbog postignutih rezultata i naveo da će lista oko te stranke imati oko 12 odsto osvojenih glasova.

Izvor: B92

Nedelja, 24.04.2016.

23:41

Dačić: Zvao sam Vučića
Foto: B92 screenshot

Dačić je naveo da je već zvao šefa SNS-a Aleksandra Vučića i čestitao na izbornoj pobedi.

Govoreći o izbornom rezultatu, Dačić je naveo da će lista oko SPS-a osvojiti više od 400.000 glasova.

“To je manje nego što sam najavio, ali je to rezultat koji konsoliduje naše biračko telo i cementira ga i u trendu je rezultata koje smo imali u poslednja tri izborna ciklusa”, naveo je lider SPS-a.

“Bilo je važno da sačuvamo identitet stranke i koalicije, Vučićev politički cunami je uništio sve druge političke stranke i važno nam je bilo da sačuvamo identitet, a da budemo na liniji vladine politike i pokazalo se da sam bio u pravu da će stranke koje čine vladajuću koaliciju imati više od 60 odsto glasova”, kazao je Dačić.

Kazao je da se nada da će nova vlada imati stabilnu parlamentarnu većinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

20 h

Podeli: