Bebu otrovanu "metadonom" ostavila na terasi

Osmomesečna beba A. M. koja je nađena u kesi na terasi umrla je zbog povećane koncentracije "metadona" u krvi, pokazao je obdukcioni nalaz.

Izvor: B92

Utorak, 24.11.2015.

23:39

Default images

Taj nalaz je stigao u Više tužilaštvo u Beogradu, u kojem se vodi istraga protiv bebine majke Tanje Lakić Mahmuda (37), zbog sumnje da je ubila svoju ćerkicu, nezvanično saznaju "Večernje novosti".

U nadležnom tužilaštvu, potvrdili su da im je stigao obdukcioni nalaz, ali su istakli i da se istraga nastavlja, te da su u toku "još neka veštačenja i provere".

Bebina majka Tanja Lakić Mahmuda je, posle mesec dana boravka u Specijalnoj zatvorskoj bolnici, sada prebačena u ćeliju, sa ostalim pritvorenicama.

Beživotno telo osmomesečne bebe, u najlon-kesi, pored kante za smeće, pronađeno je 31. septembra, na terasi stana u Južnom bulevaru u Beogradu. Mrtvu devojčicu su pronašli njena baka i policija, koja je razvalila ulazna vrata i ušla u stan.

Istovremeno, na podu stana, isečenih vena, ležala je Tanja. Bila je u potpunom nervnom rastrojstvu, ali je ekipi Hitne pomoći, koja je po pozivu došla u stan, uspela da kaže da je na "metadonu".

Nakon pregleda tela bebe posumnjalo se da ju je majka ugušila jastukom, ali je telo poslato na obdukciju. Ispostavilo se da je devojčica otrovana.

Sada se ispituje da li je majka drogirala bebu direktno ili indirektno, tabletama kroz hranu ili dojenjem, pišu "Večernje novosti".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: