Kuljiš: Antievreopska odluka i ludačko ponašanje

Hrvatski novinar Denis Kuljiš izjavio je da je odluka o zabrani ulaska u Hrvatsku državljana Srbije ne može opisati drugim rečima nego kao ludačko ponašanje.

Izvor: B92

Četvrtak, 24.09.2015.

14:00

Default images
Foto: Beta/Hina

Nakon što je noćas hrvatski MUP zabranio ulazak u zemlju državljanima Srbije, uz obrazloženje da se radi o "kvaru informacionog sistema", jedan od najuticajnijih hrvatskih novinara i kolumnista zagrebačkog Jutarnjeg lista ocenio je da je to "antievropska i suluda odluka".

"Zaista ne mogu da verujem, to je jedna antievropska i potpuno neracionalna i suluda odluka. To je stravična odluka koja bi mogla da značajno pogorša odnose izmedu Srbije i Hrvatske", ocenio je Kuljiš za portal Banjaluka.net

On kaže da nije čuo da se nešto slično dogodilo u Evropi ili u svetu.

"Pa zbog toga Hrvatska može biti izbačena iz Ujedinjenih nacija! To je ludačko ponašanje za koje ja nemam reči. To je sada preraslo u jedno divljanje bez kontrole. Mislim da premijer (Zoran) Milanović nije normalan, kao ni oni koji ga podržavaju u svemu tome", rekao je Kuljiš za Banjaluka.net.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: