Članovi Samoopredeljenja srušili ogradu oko vlade

Aktivisti pokreta Samoopredeljenje srušili s danas dodatnu ogradu oko zgrade vlade u Prištini koja je danas postavljena, javio je prištinski portal Albeu.

Izvor: B92

Utorak, 01.09.2015.

17:16

Default images

Poslednjih dana vlada Kosova je pojačala bezbednosne mere, ali ne zbog unutrašnje situacije i pretnji pokreta Samoopredeljenja da će protestima onemogućiti sprovođenje briselskog sporazuma o formiranju Zajednice srpskih opština.

Vlada u Prištini je saopštila da pojačava bezbednosne mere oko pojedinih institucija i ličnosti zbog unutrašnje bezbednosne situacije.

Reč je, kako se navodi, o nastavku ranije započetih bezbednosnih mera čija je primena počela pre nekoliko meseci kao rezultat preporuka o bezbednosnim merama u regionu, te da se one ne odnose na poslednja događanja u zemlji.

Vlada Kosova uverava građane da su njene institucije na nivou zadatka i da ne postoje razlozi za zabrinutost, prenela je prištinska Koha ditore.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: