"Podrška NATO za vojsku Kosova"

U NATO postoji podrška za transformaciju Bezbednosnih snaga Kosova u Oružane snage Kosova, saopštio je predsednik komisije za spoljne poslove skupštine Kosova.

Izvor: B92

Sreda, 04.03.2015.

12:35

Default images

Osim toga, Enver Hodžaj je i pozvao kosovsku skupštinu da ne kasni u donošenju odluke da budu osnovana OSK i da Kosovo dobije vojsku.

"Treba da se kaže da postoji podrška za transformisanje BSK u OSK, posebno od glavnih država članica NATO koje odlučuju o tome", napisao je Hodžaj na Fejsbuku, navode mediji.

Hodžaj, ministar za BSK Haki Demoli, presednica za integracije Teuta Sahatciju i general BSK Kadri Kastrati posetili su sedište NATO u Briselu i sastali se s visokim zvaničnicima Alijanse, prenose mediji u Prištini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: