Kancelarija poslanika SNS u Loznici

Uz podršku Gradske uprave u Loznici otvorena kancelarija narodnih poslanika SNS Jezdimira Vučetića i Velinke Tošić, objavljeno je na službenom sajtu grada.

Izvor: B92

Petak, 19.12.2014.

20:38

Default images

"Trudićemo se da preko ove kancelarije budemo servis svih želja, inicijativa i potreba civilnog sektora, ka odborima Narodne skupštine Srbije", rekao je Vučetić.

Poslanica Velinka Tošić je kazala da je želja svih koji su doprineli otvaranju kancelarije da ulepšaju i unaprede život u Loznici.

Gradonačelnik Loznice Vidoje Petrović ocenio je da je otvaranje po slaničke kancelarije rezultat zajedničke želje poslanika i gradskih čelnika da "budu bliži građanima i efikasniji u rešavanju njihovih problema".

Kancelarija će raditi svakog petka od 10 do 12 časova u sobi broj dva starog dela gradske uprave ali će svakog radnog dana od 9 do 12 časova, građani moći da zakažu sastanak sa poslanicima pozivom na broj 069 1140206 ili elektronskim putem /kancelarijanplo@gmail.com/.

Dvoje poslanika SNS-a jedini su predstavnici Loznice u sadašnjem sazivu Skupštine Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: