Dveri: Proteste zbog Parade ponosa

Pokret Dveri protivi se održavanju Parade ponosa u Beogradu i suprotstaviće joj se politički, rekao je danas jedan od lidera tog pokreta Boško Obradović.

Izvor: B92

Sreda, 24.09.2014.

22:33

Default images

Na konferenciji za novinare u Čačku Obradović je rekao da će Dveri u subotu, 27. decembra, u 19.00, na Trgu Republike u Beogradu održati politički protest protiv organizacije gej parade i da se neće povući sa beogradskih uilica dok ta parada ne bude otkazana.

Obradović je ocenio da je gej parada "bruka i sramota za Srbiju" i da je ona samo početak intezivnog pohoda ideologije homoseksualizma kroz kompletno društvo i sve državne institucije.

"Dveri nemaju nikakav problem sa homoseksualcima jer nas ne zanima ničija privatnost, već se Dveri bune protiv nametanja jedne ideologije koja nešto što je neprirodno nameće kao prirodno, nešto što nije normalno predstavlja kao normalno", rekao je Obradović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: