Vučić se sastao sa Abdulsamadom

Predsednik Vlade Republie Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ambasadorom Države Kuvajt Jusefom Ahmadom Abdulsamadom.

Izvor: B92

Subota, 20.09.2014.

15:27

Default images

Vućič je sa Abdulsamadom razgovarao o unapređenju bilateralnih političkih i ekonomskih odnosa dveju zemalja.

U saopštenju Kancelarije Vlade Srbije za saradnju s medijima navodi se da je tema sastanka bila predstojeća poseta delegacije poslaničke grupe prijateljstva Države Kuvajt, kao i unapređenje bilateralnih, političkih i ekonomskih odnosa dveju zemalja.

Posebno je istaknuto interesovanje za razmenu poseta na najvišem nivou, ali i unapređenjem saradnje u oblasti turizma, za koji je Kuvajt izuzetno zainteresovan.

Premijer Vučić je potvrdio interes Srbije za nastavak tradicionalnih prijateljskih odnosa i da će Vlada Srbije nastojati da obezbedi pojednostavljene procedure za dolazak što većeg broja kuvajtskih investitora i turista.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Podeli: