U vazdušnom udaru poginulo dete

Dvogodišnja devojčica i jedna žena poginule su večeras u izraelskom vazdušnom udaru na pojas Gaze, saopštili su palestinski medicinski zvaničnici.

Izvor: B92

Utorak, 19.08.2014.

22:57

Default images

Žena i devojičica poginule su u odvojenim udarima na grad Gazu, preneo je Asošiejted pres.

Izraelska vojska je obnovila vazdušne udare na pojas Gaze danas po podne, u odgovoru na raketnu vatru iz tog palestinskog područja, koja je narušila privremeni prekid vaatre.

Iznenadna obnova nasilja dovela je na ivicu kolapsa egipatske napore da se okonča sukob Izraela i Hamasa koji traje već više od jednog meseca.

Portparol palestinskih hitnih službi Ašraf al Kidra rekao je da je 21 osoba ranjena u vazdušnom udaru koji je pogodio zgrade TV stanice Hamasa.

Žena i devojičica poginule su kao prve žrtve u obnovi sukoba u kome je prethodno poginulo 2.016 Palestinaca i 67 ljudi na izraelskoj strani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: