Novi GO SNS za tri meseca

Novi Glavni odbor SNS-a biće izabran u narednih 90 dana, izjavio je predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Radomir Nikolić.

Izvor: Politika, Tanjug

Sreda, 23.07.2014.

09:11

Default images

Nikolič je rekao da SNS i dalje analizira rad lokalnih samouprava i svojih funkcionera, "da će građani u narednom periodu videti mnogo kvalitetnih promena" i najavio da će novi glavni odbor stranke biti izabran u narednih 90 dana.

Nikolić je za današnju "Politiku" rekao da je u SNS dosta toga urađeno, da su promenili jednog od dva gradonačelnika, da će drugog promeniti vrlo brzo i dodao da su u mnogim ustanovama promenili ljude.

Nikolić je, kao predsednik IO SNS, navodi "Politika", bio zadužen za rad lokalnih samouprava i lokalnih funkcionera iz svoje stranke, prikupljao je izveštaje o njihovom radu, a sve to je trebalo da rezultira smenom onih koji nisu dobro radili i koji su lošim radom i bahatim ponašanjem štetili ugledu stranke.

"Što se tiče lokalnih samouprava i naših lokalnih odbora, imamo plan i očekujem da ćemo u narednom periodu ozbiljno da se pozabavimo pitanjem stranke i lokalne vlasti", rekao je on.

Nikolić očekuje da taj ozbiljan plan bude realizovan do kraja oktobra i da će se u svakom slučaju osetiti značajno unapređenje rada stranke i njegnog učešća u lokalnoj vlasti u naredna dva do tri meseca.

Što se tiče direktora javnih preduzeća, Nikolić kaže da su oni u ingerenciji vlade, da ona analizira njihov rad, i dodaje da je premijer Aleksandar Vučić najavio smene.

Na pitanje kada će SNS izabrati Glavni odbor, Nikolić je rekao da postoji GO (izabran na sednici skupštine stranke 25. januara), i da je izbor novog u ingerenciji predsednika stranke.

Nikolić je istakao da je za 400 članova GO predloženo više od hiljadu kandidata i da će oni biti izabrani u narednih 90 dana.

"Parlamentarni izbori i sve što je zadesilo vladu na početku mandata verovatno su razlog što još funkcioniše stari GO, a ljudi umeju da budu nezadovoljni ako ne dobiju mesta za koja veruju da im pripadaju", rekao je Radomir Nikolić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

82 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: