Četvrtak, 03.07.2014.

23:46

Pomoć pirotskim Romima

U Pirot je dopremljeno 25 tona humanitarne pomoći najugroženijim Romima, posebno onima koji su pretrpeli štete u nedavnim vremenskim nepogodama.

Izvor: Tanjug

Default images

Ovu humanitarnu pomoć koja sadrži sredstva za higijenu, odeću, obuću i druge potrepštine, distribuiraće Crveni krst Pirot.

Predsednik Republičkog sindikata sakupljača sekundarnih sirovina kaže da su za ovu donaciju, osim inicijative koja je potekla od sindikata, zaslužni i grad Niš i JP "Tržnica" iz Niša.

"Juče smo tri kamiona donirali Prokuplju. Zahvaljujemo se i opštini Pirot koja je pomogla da se ova donacija realizuje", kazao je Salijević.

Predsednik Skupštine opštine Pirot Milan Popović zahvalio se na ovoj pomoći.

"Poznato je da su Piroćanci poslali mnogo kamiona pomoći tokom poplava tako da smo zahvalni na pomoći gradu Nišu, kao i sindikatu sakupljača sirovina što su inicirali da ova pomoć dođe u Pirot", kazao je Popović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: