Ulemek sinoć bio u Urgentnom

Miloradu Ulemeku Legiji (45) pozlilo je sinoć, zbog čega je bio prebačen u Urgentni centar u Beogradu. Međutim, nakon pregleda je vraćen u zatvor Zabela.

Izvor: B92

Petak, 27.12.2013.

11:46

Default images

Kako je potvrđeno za B92 u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija, Ulemek se juče žalio na jake bolove u stomaku. Po preporuci lekara, uz saglasnost predsednika Višeg suda u Beogradu i asistenciju Žandarmerije, prebačen je do Urgentnog centra i zatim vraćen u zatvor.

On je detaljno pregledan i potom vraćen u zatvor, uz jako obezbeđenje snaga Žandaremerije.

Milorad Ulemek nalazi se u posebnom odeljenju zatvora Zabela, zvanom "Alkatraz", u kome je kontakt sa spoljašnjim svetom sveden na minimum. On je ranije osuđen na jedinstvenu maksimalnu kaznu zatvora od 40 godina, pošto je osuđen na četiri najveće kazne u postupcima vođenim za ubistvo premijera Zorana Đinđića, ubistva Ivana Stambolića i atentat na Vuka Draškovića u Budvi, ubistvo četiri člana SPO na Ibarskoj magistrali, kao i za druge zločine zemunskog klana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: