Dve nagrade na Cristal festivalu

Kampanja "Jedna fotografija dnevno u najgoroj godini života“ dobila 2 nova međunaradna priznanja i nastavila seriju uspeha na svetskim advertajzing festivalima.

Izvor: B92

Utorak, 17.12.2013.

17:13

Default images

Na 13. po redu Cristal festivalu održanom od 11. do 15. decembra u Francuskoj, najnagrađivanija kampanja u Srbiji u ovoj godini, osvojila je Emerald Cristal nagradu u kategoriji Film/Public Interest Campaign i Sapphire Cristal nagradu u kategoriji Digital & Mobile/Viral Film.

Od osnivanja 2001. godine, Cristal festival okuplja profesionalce iz kreativnih agencija, oglašivača, agencija za istraživanje tržišta, produkcijskih kuća, kao i novinare iz različitih oblasti. Na Cristal festivalu se dodeljuju nagrade za najbolje projekte u kreativnoj industriji, realizovane u različitim medijima, sa fokusom na originalnosti, inovativnosti i izuzetnoj egzekuciji.

Projekat „Jedna fotografija dnevno u najgoroj godini života“ realizovala je agencija Saatchi & Saatchi Beograd u saradnji sa Fondom B92, uz podršku agencija Direct Media PR i I-pyro. Zahvaljujući uspehu ove kampanje omogućeno je osnivanje dve nove sigurne kuće na teritoriji Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: