Pašić: Vođenje Beograda nije hobi

Članica privremenog veća Beograda Tatjana Pašić kaže da je "vrhunac demagogije" informacija da se svi članovi tog tela, osim nje, odriču naknade za rad.

Izvor: B92

Četvrtak, 21.11.2013.

12:39

Default images

Iz privremenog veća je prethodno saopšteno da su se svi članovi Privremenog organa Beograda osim Tatjane Pašić, koja je iz DS-a, odrekli nadoknade za rad u tom telu. Navedeno da je ta odluka doneta na jučerašnjoj konstitutivnoj sednici i da je o tome obavešten predsednik veća Siniša Mali. Pašićeva, međutim, kaže da će sastanak o tome biti održan sutra.

"Vest da su, osim mene, svi članovi i sekretar Privremenog organa grada Beograda obavestili predsednika Sinišu Malog da se odriču naknada za rad u tom organu, iako će se sastanak na kom će se o tome razgovarati i odlučivati održati tek sutra, tendenciozna je i predstavlja vrhunac demagogije. Očigledno se moje kolege iz Privremenog organa vođenjem Beograda bave iz hobija jer svoje zarade ostvaruju na drugim funkcijama i poslovima koje imaju", navodi u saopštenju Tatjana Pašić.

Ona ističe da to pokazuje njihovu neodgovornost prema Beograđanima i da je najbolji pokazatelj toga da njene kolege iz privremenog veća ne shvataju da je obezbeđivanje funkcionisanja grada od dva miliona stanovnika ozbiljan posao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: