Oliver Ivanović: Nadam se pobedi

Kandidat GI SDP za gradonačelnika Kosovske Mitrovice Oliver Ivanović izjavio je da očekuje pobedu na ponovljenim izborima.

Izvor: B92

Nedelja, 17.11.2013.

11:35

Default images

On je izrazio uverenje da će izbori u Kosovskoj Mitrovici biti uspešni i da će doprineti razvoju grada.

"Nadam se pobedi, jer ja i ekipa koju imam nudimo program ali i rokove", rekao je Ivanović nakon što je glasao na biračkom mestu u OŠ "Sveti Sava".

On je dodao da je "realnost da postoji otpor i neshvatanje situacije" među Srbima oko kosovskih izbora, i za to optužio Vladu Srbije koja je prema njegovoj oceni "vodila vrlo lošu kampanju".

"Da ih je neko učio kako da sprovode antikampanju to ne bi ovako izgledalo. Favorizovati samo jednu listu, ubeđivati ljude silom da dođu na izbore i ne davati jasne odgovore na pitanja koje interesuju građane, to je put kako se destimuliše čovek da izađe na izbore" rekao je Ivanović.

Prema njegovim rečima Vlada Srbije treba da izvuče pouku da "ne može podržavati svoje ljude i liste samo zato što su članovi stranke".

"To je Srbe na Kosovu i Metohiji u proteklih 20 godina koštalo skupo. Ovde moramo tražiti najkvalitetniji sastav i to će garantovati da će Srba i Srbije biti ovde", dodao je on.

On je ocenio da bi izbor Albanca za gradonačelnika bio "loš scenario" po stabilnost ovog područja.

"Ako Agim Deva bude gradonačelnik ja ću rezultate priznati i neće mi biti drago, boriću se da srušim tu vlast, a on (Deva) nikada neće biti u stanju da napravi posao. U tom slučaju južni deo Kosovske Mitrovice će imati dva predsednika a sever neće imati nikakvu lokalnu samoupravu", rekao je Ivanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: