Uhapšen zbog ubistva u "Penziji"

Uhapšen je Slađan Konstantinović, zbog sumnje da je pucao i ubio Vladimira Lukića u nedelju u kafiću "Penzija" u centru Beograda.

Izvor: B92

Sreda, 30.10.2013.

16:58

Default images

Lukić je pogođen sa više projektila iz vatrenog oružja, nakon svađe u kafiću u Ulici kraljice Marije, u blizini Mašinskog fakulteta.

Nezvanično saznajemo da su obojica sedeli u kafiću za istim stolom, iako se nisu poznavali.

Prema nepotvrđenim informacijama, posle svađe, Lukić je potegao nož i ubo Konstantinovića, koji je izvadio pištolj i usmrtio ga.

Konstantinović, inače brat člana zemunskog kriminalnog klana Ninoslava Konstantinovića, trenutno je kod tužioca na saslušanju.

Policija je potvrdila hapšenje Slađan Konstantinović. Takođe je saopšteno da su razrešena još dva ubistva.

Zbog sumnje da su 25. oktobra na Karaburmi ubili navijača Partizana Vladimira Živkovića, policija je uhapsila M.J. (22), N.Ch. (23) i D.K. (22), dok za još jednom osobom traga.

U saopštenju se ne navodi kojoj navijačkoj grupi oni pripadaju ali se dodaje da su oni, po završetku jedne košarkaške utakmice tog dana, flašama ispred prodavnice gadjali pripadnike druge navijačke
grupe.

Po završetku tog incidinta, u kome nije bilo povredjenih, grupa se Karaburme se razdvojila, a oštećeni je sa još jednom osobom krenuo ka obližnjoj prodavnici.

Ubrzo ih je uočili grupa u kojoj su se nalazili osumnjičeni, koji su ih sustigli i Živkovića uboli nožem, koji je ubrzo posle toga umro.

Zbog ubistva u restoranu "Bajka" uhapšen je S.J. (25). Njega sumnjiče da je, nakon verbalnog sukoba sa oštećenima, prišao stolu za kojim su sedeli i N.B. usmrtio oštrim predmetom, dok je njegovom prijatelju naneo teške telesne povrede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: