Promene u rukovodstvu TV B92

Nakon dve godine uspešnog rada na Televiziji B92, Manja Grčić napušta mesto generalnog direktora televizije.

Izvor: B92

Sreda, 16.10.2013.

14:47

Default images

Tim povodom, Stefanos Papadopoulos je, u ime Odbora direktora B92, izjavio: „Zahvalni smo Manji Grčić na dosadašnjem radu. Njeno veliko iskustvo i angažman doprineli su stabilnosti, koja je bila ključna tokom teškog perioda kroz koji je prolazila kuća B92. Želimo joj sve najbolje u budućem radu.“

Upravni odbor televizije B92 ponudio je poziciju generalnog direktora Ivani Miković, direktoru Informativnog programa Prve srpske televizije. Gospođa Miković ima više od petnaest godina profesionalnog iskustva u internacionalnim medijskim korporacijama, a svoju karijeru je započela kao producent, u BBC News Corporation.

Od 2006. godine, na Fox televiziji je bila na pozicijama menadžera za operativne poslove i direktora Informativnog programa, da bi kasnije zauzela mesto direktora Informativnog programa Prve srpske televizije. Bila je zadužena za vođenje dnevnog i informativnog programa, kao i za kreiranje i implementaciju novih formata Prve televizije i programsku koordinaciju sportskih sadržaja na toj televiziji.

Budući da je Ivana Miković prihvatila poziciju generalnog direktora, ona će stupiti na ovu funkciju od 15. novembra 2013. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: