"Bitno koga ćemo izabrati na KiM"

Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio da je važno za koga će Srbi glasati na lokalnim izborima na Kosovu i Metohiji zbog nastavka jedinstvene državne politike.

Izvor: B92

Utorak, 01.10.2013.

17:49

Default images

On je ocenio da je predizborna kampanja počela i da je veoma važno koliko će glasova dobiti koja lista.

"Bez dobre koordinacije onih koji se nalaze na čelu lokalnih samouprava na Kosovu i Metohiji iz redova srpskog naroda mi ne možemo da imamo dobru i usaglašenu politiku koja je vezana za budućnost. Iz tog sastava će se birati i predstavnici Zajednice srpskih opština. Zato je važno da budu izabrani oni koji uživaju poverenje Beograda", kazao je Dačić tokom posete fabrici BAT u Vranju.

On je podsetio da je Beograd vodio političku akciju koja je bila "teška i opasna" i da je svima ponuđeno da se formira srpska lista kako se ne bi desilo da zbog bojkota budu izabrani neki koji imaju suprotne stavove.

Dačić je pozvao da se smire strasti i ponovio da Vlada Srbije podržava listu koja je predata i da će učestvovati u kampanji da ta lista dobije najviše glasova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: