Utorak, 20.08.2013.

07:13

I danas vrelo u Srbiji

U Srbiji će i danas biti pretežno sunčano i veoma toplo vreme, sa maksimalnom temperaturom u većini mesta od 32 stepena do 37 stepeni.

Izvor: Tanjug

Default images

Posle podne i krajem dana očekuje se lokalni razvoj oblačnosti, s kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom, najpre na zapadu i jugozapadu, a u toku noći i u ostalim krajevima, kažu iz RHMZ. Jutarnja temperatura iznosiće od 13 do 20, u košavskom području oko 25 stepeni. Najviša temperatura iznosiće od 32 do 37 stepeni.

I u Beogradu će danas biti pretežno sunčano i veoma toplo, a vetar će biti slab i umeren, južni i jugoistočni, krajem dana u skretanju na severozapadni. Jutarnja temperatura iznosiće oko 25, na širem području grada oko 20, a najviša oko 34 stepena.

U toku noći očekuje se promenljivo oblačno, uz mogućnost kratkotrajnog pljuska.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana - do 27. avgusta - u sredu i četvrtak biti promenljivo oblačno i malo svežije sa lokalnom pojavom kratkotrajnih pljuskova i grmljavina.

Zatim do kraja perioda očekuje se sunčano, uz postepen porast temperature, ponegde sa pojavom kratkotrajnih pljuskova i grmljavine, naročito na severu i zapadu.

Temperatura će biti iznad proseka za poslednju trećinu avgusta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

8 h

Podeli: