SNS: Đilas je frustriran

SNS je odgovorila na kritike Dragana Đilasa o rekonstrukciji i navela da "on ne može da shvati sistem odgovornosti koji je SNS unela u politički život Srbije".

Izvor: B92, Tanjug

Ponedeljak, 22.07.2013.

14:23

Default images

Predsednik DS je danas rekao da je "rekonstrukcija vlade zabava za narod" i još jednom ponovio svoj stav da SNS nema koga da postavi na ministarska mesta.

"Taj visok stepen frustracije u Đilasovom glasu, koji je sve veći, proističe iz činjenice da su mu srušeni snovi - izgubio je svaku šansu da od Srbije napravi, kao od Beograda, svoju biznis imperiju", navodi SNS.

Naprednjaci poručuju da Đilas "ne može da prevari građane i da ga boli to što je za njega Srbija izgubljeni profit".

"Boli ga i to što njegova marketinška drama i manipulativna kombinatorika ne prolaze kod građana Srbije", navodi SNS dodajući da i "među njegovima" nema ponosnih na njega jer je "rasturio sve, od Beograda do DS".

SNS navodi da Đilas ne želi da prihvati da uvek može bolje, jer u "takvoj utakmici nikada ne bi pobedio" i da njemu odgovara "stanje nedodirljivih".

"Tako nikada ne bi morao da prikaže analizu rada i postignute rezultate, što je u njegovom slučaju: prekomerno zaduživanje prestonice, rast nezaposlenosti, partijska nameštanja tendera, našminkani završni računi, i sve ostalo u, već prepoznatljivom, Đilasovom stilu", navodi SNS.

Naprednjaci u saopštenju navode i da njima nisu bitne funkcije već borba za bolju Srbiju, "za razliku od njegovih nepoštenih i obrazovanih kadrova, poput dr Ace Šapića i Bjelića".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

65 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: