Udaje se za ubicu svoje bliznakinje

Argentinka Edit Kasas (22) odlučila je da se uda za muškarca koji je pre dve godine osuđen za ubistvo njene sestre bliznakinje, prenosi BBC.

Izvor: B92

Petak, 21.12.2012.

15:25

Default images

Editin verenik Viktor Cingolani je na odsluženju 13-godišnje zatvorske kazne zbog ubistva svoje tadašnje devojke, manekenke Johane Kasas, Editine sestre bliznakinje.

Sestra ubijene devojke i njen ubica su dobili odobrenje od vlasti da se venčaju, ali će zbog medijske pažnje ceremonija u zatvoru biti naknadno održana. Otac i majka Edit Kasas su rešeni da spreče venčanje.

Edita Kasas tvrdi da je njen verenik nevin i da "ne bi zgazio ni muvu", ali njena majka Marselina Orelana se zaklela da do venčanja neće doći.

"Znamo da će ovo biti teško, jer je ona odrasla osoba, ali ćemo zatražiti od suda da je ispita psihijatar. Što se nas tiče, mi mislimo da ona ne zna šta radi", izjavila je Marselina Orelana.

Njena ćerka je odbacila te tvrdnje i rekla da je "u potpunosti svesna šta radi", dok je njen otac rekao da ona za njega "više ne postoji".

Cingolani, koji tvrdi da je nevin, izjavio je za lokalne medije da je voleo Johanu, ali da sada voli Edit, koja će biti "prelepa nevesta".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: