Otac i sin pronađeni mrtvi

Šabačka policija potvrdila je da je večeras pronašla tela oca i sina Zorana i Aleksandra B. u njihovoj porodičnoj kući u naselju Jelin blok.

Izvor: Beta, Blic

Petak, 14.12.2012.

20:42

Default images

Kako je agenciji Beta nezvanično potvrđeno, telo oca na kome su bile vidljive ubodne rane, pronađeno je ispred kuće, dok su obešeno telo sina policajci pronašli u kući.

Policija je potvrdila da je uviđaj u toku i da će detalji porodične tragedije koja se odigrala u centru Šapca, biti poznati tokom jutra.

Prema pisanju Blica, Aleksandar je za sobom ostavio oproštajno pismo u kome je objasnio da je na to bio primoran, a informacije “Blica” ukazuju da je on godinama bio narkoman i da je sa ocem bio u sukobu zbog imovine.

U vreme tragedije majka Akleksandra Bajića i supruga Zoranova nije bila u kući. Pretpostavlja se da su se otac i sin ponovo posvađali zbog novca i imovine i da je Aleksandar uzeo nož i ispred kuće nekoliko puta ubo i usmrtio oca, piše Blic.

Nakon toga je ušao u kuću i obesio se o gelender. Telo oca našao je jedan komšija koji je o tome obavestio policiju.

Aleksandar Bajić koji je ubio oca, a zatim se obesio, ranije je privođen zbog droge.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: