Vučić: Imamo većinu za smenu Đilasa

Lider SNS Aleksandar Vučić čestitao je Draganu Đilasu izbor za novog predsednika DS i naglasio da ne postoje nikakvi dogovori te dve stranke.

Izvor: B92

Nedelja, 25.11.2012.

23:24

Default images

"Ne postoje nikakvi dogovori. Čestitao sam mu rođenje sina, poslao sam mu telefonsku poruku i od tada nismo imali nikakav kontakt. Danas nisam stigao da mu čestitam izbor za predsednika stranke i sad koristim priliku da mu čestitam", rekao je Vučić u emisiji "Utisak nedelje" na Televiziji B92.

Upitan da li SNS ima većinu da smeni Đilasa sa mesta gradonačelnika Beograda, odgovorio je: "Naravno" i dodao da će o tome odlučiti organi SNS.

"Mislim da je bitnije šta ćemo mi da uradimo u državi, a ko kako stoji, ko je veliki, ko mali, o tome govore građani. Da sačekamo mi izbore koji ko zna kada će biti, pa će ljudi dati svoj sud o svima”, rekao je Vučić.

On je istakao i da privođenjem funkcionera pojedinih stranaka u borbi protiv korupcije ne udara ni na jednu partiju, već na kriminalce, kao i da među predmetima koji se trenutno ispituju ima četiri ili pet ogromnih, "koji su počeli da tresu Srbiju ili će je tek protresti".

"Tu se ne udara na DS, tu se udara na kriminalce, a sud će reći da li smo u pravu ili ne", rekao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: