Svet 0

28.04.2024.

15:55

Horor na sceni: Akrobata pao izvodeći tačku "Točak smrti" u cirkusu FOTO

Penjač akrobata pao je izvodeći tačku Točak smrti u Tauer cirkusu u Blekpulu u Velikoj Britaniji naočigled šokirane publike koja je evakuisana zbog incidenta, a povređeni penjač prevezen u bolnicu.

Izvor: Tanjug

Horor na sceni: Akrobata pao izvodeći tačku "Točak smrti" u cirkusu FOTO
Shutterstock/lev radin

Podeli:

Nešto posle 17 časova u subotu popodne, publika u Blekpul Tauer cirkusu, u kojoj je bilo mnogo dece, sa užasom je posmatrala kako jedan od dvojice izvođača na rotirajućoj napravi pada tokom izvođenja tačke, rekao je za dnevni list "Miror" jedan očevidac.

Hitna pomoć odmah je intervenisala i povređeni čovek je prebačen u bolnicu, a lposetici su evakuisani iz cirkuskog šatora, potvrdili su ljudi koji su bili u publici.

"Povređni se oporavlja od povrede zadobijene tokom nastupa u cirkusu u subotu", rekao je portparol Blekpul Tauer cirkusa.

Predstave u ovom cirkusu biće nastavljene danas, a publika koja je prisustvovala nezgodi dobila je besplatne ulaznice za naredni šou.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Hronika

MUP se oglasio o slučaju ubistva Danke Ilić

Pripadnici MUP-a, Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Višeg javnog tužilaštva prikupljaju informacije i utvrđuju činjenice i okolnosti pod kojim je u Policijskoj upravi u Boru preminuo D. D. osumnjičen u slučaju ubistva male Danke, saopštio je MUP.

9:45

11.5.2024.

1 d

Podeli: