Danijel Stojanović uhvaćen u krađi

Danijel Stojanović iz Kovina, koga je nedavno primio ministar Ivica Dačić zbog žalbi na prekomernu upotrebu sile, opet uhapšen i to u centru Valjeva zbog krađe.

Izvor: B92

Nedelja, 24.07.2011.

16:36

Default images

Valjevska policija oko 20.45 sati u Karađorđevoj ulici lišila slobode Danijela Stojanovića i Zorana Spasovskog, obojicu iz Kovina jer su pokušali da ukradu žensku torbu iz porodične kuće.

Njih dvojica su došli do porodične kuće ĐorĐa M.,u koju se Danijel Stojanović ušunjao i u trenutku kada je hteo da uzme žensku torbicu uhvatio ga je vlasnik kuće koji je o svemu obavestio policiju, navodi se u saopštenju Sindikata srpske policije.

Danijelu Stojanoviću i Zoranu Spasovskom određen je pritvor.

Stojanović je javnosti postao poznat krajem juna, kada je na Jutjubu osvanuo snimak iz policijske stanice u Vršcu, na kojem se vide dvojica policajaca kako maltretiraju Stojanovića.

Policajci su odmah uhapšeni, a Stojanovića je primio ministar Ivica Dačić i izvinio mu se zbog torture.

Stojanović, protiv koga je podneto oko 40 krivičnih prijava, mahom zbog provala, tada je javno obećao da više neće da krade.

Međutim, samo nekoliko dana nakon toga, opet je na Jutjubu osvanuo snimak na kojem se vidi kako krade čokoladice na jednoj benzinskoj pumpi, a nedavno je uhapšen i prilikom krađe novca iz kamina ukrajinskog vozača.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: