Gužve na Horgošu, bolje na Kelebiju

Na graničnom prelazu Horgoš na ulazu iz Mađarske u Srbiju se čeka do pet sati, pa nadležni preporučuju granični prelaz Kelebija, gde se čeka do 30 minuta.

Izvor: B92

Nedelja, 03.07.2011.

17:04

Default images

Do saobraćajnih gužvi i čekanja na ulazak u Srbiju došlo je zbog velikog priliva stranih državljanja, uglavnom Turaka, koji koriste godišnji odmor.

Dežurni dispičar u Auto-moto savezu Srbije Zoran Vučićević je preporučio putnicima da koriste granični prelaz Kelebija (na mađarskom Tompa), gde su gužve znatno manje i gde se na ulazu u Srbiju čeka do 30 minuta.

Prema njegovim rečima, gužve na Horgošu, s obzirom na to da je vikend, verovatno će trajati i tokom noći.

Dežurni dispičar je objasnio da je do zastoja na Horgošu došlo jer se taj granični prelaz nalazi na autoputu, da svi znaju za njega i da ga zato uglavnom i koriste.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: