Kamenovani bajkeri na Kosovu

Četvorica motociklista povređena su prilikom odlaska i povratka sa Gazimestana, u južnom delu Kosovske Mitrovice, kada su gađani kamenicama.

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.06.2010.

15:52

Default images

U južnom delu Kosovske Mitrovice žive isključivo Albanci, a predstavnici Kosovske policijske službe potvrdili su Tanjugu da se ovaj incident dogodio.

Komandir severne policijske stanice Milija Milošević izjavio je, pozivajući se na bajkere koji su bili u koloni, da su četvorica motociklista povređena od kojih je jedan zatražio pomoć u mitrovačkoj bolnici.

"Dva odvojena incidenta su se dogodila u južnom delu Mitrovice prilikom odlaska i povratka sa Gazimestana. Tom prilikom jedno lice je zadobilo povrede vilice i nalazi se u mitrovačkoj bolnici", kazao je Milošević.

I predsednik "Harli Dejvidson" kluba Srbije Milić Radević potvrdio je Tanjugu da su povređena četvorica bajkera i ocenio da je ovaj incident jasan pokazatelj da je "Kosovo bezbedno neuređen prostor".

Protekla dva dana u Kosovskoj Mitrovici boravilo je oko 1 500 bajkera u okviru 4. Bajk rok misije, koja je imala međunarodni karakter i u kojoj su, pored motociklista iz Srbije, učestvovali i motociklisti iz Francuske, Austrije, Australije, Crne Gore, Makedonije i Republike Srpske.

Oni su danas posetili Gazimestan gde je održana centralna proslava Vidovdana na Kosovu i Metohiji, a oko 15 sati su iz Kosovske Mitrovice krenuli put administrativnog prelaza Jarinje ka centralnoj Srbiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: