Vučić:Prijave zbog uplatnica u Boru

Ukoliko istraga ni ubuduće ne bude dala odgovor ko je naručilac i distributer uplatnica građanima Bora, SNS ima i druge vidove borbe, kaže Aleksandar Vučić.

Izvor: B92

Četvrtak, 24.06.2010.

11:28

Default images

Zamenik naprednjaka je ponovio da će naprednjaci sutra podneti krivične prijave protiv ministra unutrašnjih poslova i direktora pošte.

"Nećemo spekulisati o imenu stranke koja stoji iza slanja uplatnica građanima Bora u kojima se od njih navodno traži da na račun stranke uplate 1800 dinara, već ćemo sačekati rezultate istrage", kaže Vučić.

Aleksandar Vučić: Ovde nema ni plaćene poštarine ni markice. Onima koji su ovo sprovodili protiv nas, oni nisu želeli da daju pare, da plate markice i poštarine...Da, bila bi prevara, ali ne bi bilo zloupotrebe javnog preduzeća. Zamislite kad dođete na selo, gde poštar dođe jednom mesečno i kaže uplatite 1800 din na račun Tomislava Nikolića.

B92: Kakve su vaše informacije?

Aleksandar Vučić: Mi imamo određene podatke. Nisam siguran da su naši ljudi na lokalu potpuno u pravu, ali ćemo sačekati rezultate istrage

B92: Rekli ste da ste se čuli sa Dačićem...

Aleksandar Vučić: Jesmo, pozvao me je da mi kaže šta ima. Naši razgovori su prilično formalni i ja sam rekao da SNS nema šta drugo da uradi već da traži da se sve ovo ispita i da to ne sme više nikada nigde da se ponovi. Prvi put se desilo da na ovaj način javne institucije budu upotrebljene za izbornu prevaru najtežeg mogućeg tipa. Nijedna stranka javno neće da kaže da je ovo nevažno, već svi kažu da je važno i da treba da se ispita...

B92: Šta je problem?

Aleksandar Vučić: Što je neka od režimskih stranaka ovo napravila.

B92: Koja?

Aleksandar Vučić: Ne bih da govorim o tome iako mislim da znam istinu, čekamo rezultate. Ako ne dobijemo rezultate istrage do ponedeljka, mi ćemo podneti prijave protiv Dačića i protiv Ćirića, direktora. Zato što nije istražio ili zato što je njegova stranka to uradila?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Podeli: